Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Δόξα Αργυροπουλίου και Τύρναβος 2005 (PICS)

Από έναν βαθμό στην πρεμιέρα. Δόξα Αργυροπουλίου και Τύρναβος 2005 μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΛ μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσούτσας για τον Τύρναβο έκανε το 0-1. Η Δόξα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περήφανου στο 70΄.

Αξίζει να αναφέρουμε πως είχαμε σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού της Δόξας, Γιώργου Χατζή ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για το χτύπημα στο μάτι. Περαστικά να ευχηθούμε!

Δόξα Αργυροπουλίου (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουρμπάτι, Βογιατζής Ευθ. (78′ Κακαζούκης), Μπαχτσιβάνος Αστ., Περήφανος, Χατζής (20′ λ.τ. Φουρτούνας), Βογιατζής Αν. (52′ Χατζηγρηγορίου Αν.), Σαΐτης, Γκαραγκούνης, Τσιάγκος, Ραμάι (90’+2′ Χατζηγρηγορίου Ρ.).

Τύρναβος 2005 (Ν. Παπανικολάου): Χαλκιάς, Καρράς (75′ Νταναβάρας), Γανός, Δασκαλόπουλος (46′ Τσούτσας), Πατσιωτός, Βάνης, Παπαγιαννούλης (60′ Ντονούδης), Μπάκος Κ., Λώζος, Μπάκος Ι., Καραλής (65′ Γκαντρής).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Νάκας, Παπαγεωργίου.