Βαθμολογία

Χαμογέλασε με Φαρμάκα το Κιλελέρ (PICS)

Πολύ δυνατό το παιχνίδι στο Κιλελέρ με την τοπική ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση στην Α’ ΕΠΣΛ να επικρατεί με σκορ 1-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις, αφού το παιχνίδι παιζόταν στο χώρο του κέντρου με πολύ δύναμη. Η μοναδική καλή ήταν στο 40’ όταν το Βλαχογιάννη βγήκε στην αντεπίθεση, ο Αλεξίου έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο Καρυώτης. Στην επόμενη φάση ο Μπαντής έκανε καλό σουτ η μπάλα όμως έφυγε παράλληλα με την εστία και πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη στο 60’ αποβλήθηκε ο Γκουρομπίνος Μ. που είχε περάσει ως αλλαγή με δεύτερη κίτρινη. Στο ίδιο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα φάουλ του Μπαντή η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και γύρισε στον αγωνιστικό χώρο. Το Βλαχογιάννι πίεσε και έχασε τρεις με τέσσερις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Στο 67’ εκτέλεση κόρνερ του Μπαντή μεγάλη απόκρουση του Καρυώτη.

Στο 70’ σουτ του Τσούντζουρα η μπάλα λίγο άουτ. Στο 75’ το σουτ έκανε ο Ιγγλέζος, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 78’ το σουτ του Αλεξίου έδιωξε με τα πόδια ο Καρυώτης. Στο διάστημα αυτό το Κιλελέρ στάθηκε τυχερό και πήρε τη νίκη.

Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης – Γιάννης Βαΐτσης): Καρυώτης, Γουρνάρης, Ζιόμπουρας (78′ Μίλι), Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Τάχας, Καρβούνης (92′ Κασσιός), Φαρμάκας (70′ Κολοβός), Παπαχρήστος, Γαγάρας (66′ Κουσιώρας).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Χριστιανίδης, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Χριστοδούλου (55′ Γκουρομπίνος), Βίδρας (70′ Ιγγλέζος), Λάκης (90′ Πέτρου), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Αλεξίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Καραγιάννης, Κοτούμπας Δ.