Βαθμολογία

Γιόρτασε τα 54 χρόνια του ο Αστέρας Μελισσοχωρίου (PICS)

Σε πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου το Σάββατο (15/9) στην πλατεία του χωριού. Ο χορός είχε ιδιαίτερη λάμψη αφού η ομάδα γιόρταζε τα 54 χρόνια που βρίσκεται στα αθλητικά δρώμενα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η πλατεία ήταν κατάμεστη, πλήθος κόσμου ήρθε να τιμήσει το γεγονός, όλη η διοίκηση παρούσα του Αστέρα με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελούλη, τον προπονητή κ. Σπύρο Μούτσιο καθώς όμως και τους παίκτες.

Από την δημοτική αρχή βρέθηκαν εκεί ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Χρήστος Χατζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Φιλιππούπολης, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δημήτρης Ροϊδούλης.

Την ΕΠΣΛ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Μπανιάς, το μέλος κ. Αργύρης Γκρίμπας, καθώς και από την επιτροπή διαιτησίας ο κ. Κώστας Κουρδής.

Το λόγο στο βήμα πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Αγγελούλης που ευχαρίστησε πολύ τον δήμο Κιλελέρ που στέκεται στο πλευρό της ομάδας, καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας του Μελισσοχωρίου. Ήταν πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε όλους αυτούς τους παράγοντες και ανθρώπους που αυτά τα 54 χρόνια κρατούσαν ζωντανή την ομάδα.

Στη συνέχεια ο κ. Λεωνίδας Μπουρντένας που είναι υπεύθυνος των ακαδημιών ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν την ομάδα, τους γονείς των παιδιών που στηρίζων την ακαδημία και έγιναν βραβεύσεις στους μικρούς αθλητές. Τα βραβεία παρέδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, καθώς και ο αντιπρόεδρος.

Η ορχήστρα ήταν καταπληκτική, ξεσήκωσε τον κόσμο για να χορέψει, το φαγητό ήταν άφθονο και το κρασί έρεε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και μάλιστα η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε το σάιτ μας για την μεγάλη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Εικόνες από την όμορφη βραδιά…