Βαθμολογία

Ευρεία νίκη του Ηρακλή Λάρισας στην πρεμιέρα (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν κερδίζοντας το Σάββατο (15/9) στο Ελευθεραί τον Αετό Αμυγδαλέας με σκορ 5-1 για την Α’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως τη νίκη αφιέρωσε η ομάδα στον Δημήτρη Αποστόλου που πρόσφατα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 18χρονου Θάνου Σουλούκου.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει μια ευρεία νίκη, σημειώνοντας πέντε γκολ και δείχνοντας πως έχει αρκετές λύσεις στην επίθεση. Από την άλλη ο Αετός Αμυγδαλέας θέλει σίγουρα χρόνο για να δημιουργήσει ένα καλύτερο σύνολο, με δεδομένο πως η ομάδα ετοιμάστηκε αρκετά γρήγορα.

Στο 11’ ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, την κεφαλιά – πάσα έδωσε ο Καπετάνος και με πλασέ από κοντά ο Ψωμολιάς έκανε το 1-0. Στο 20’ ο Ρέψης επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον αντίπαλο κίπερ να μπλοκάρει. Ένα λεπτό μετά ο Πατσής έκανε τη σέντρα, σουτ ο Ρέψης η μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας.

Δύο λεπτά μετά ο Καπετάνος έκανε το σουτ, με τις γροθιές έδιωξε ο Κωνσταντίνου. Στο 50’ ο Νάστας εκτέλεσε το φάουλ, αλλά είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στην επόμενη φάση δοκάρι είχε και ο Καπετάνος σε σουτ που έκανε, όμως στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης με ωραίος σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 54’ ο Γκιουρσάνης έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο τελευταίος έδιωξε. Στο 65’ ο Ανδριανόπουλος από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-1. Προηγήθηκε φάουλ του Φιλίππου και ασταθή απόκρουση του Καραναστάση.

Στο 70’ ο Ρέψης με απευθείας φάουλ έκανε το 3-1, ενώ στο 79’ ο Φώτος έσπασε τη μπάλα με το στήθος και ο Ρέψης με σουτ έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1’ έγινε στο 85’. Πάσα ο Φώτος στον Ζαφειρίου, ο τελευταίος με πλασέ σκόραρε.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Λάμπρου (72’ Φορτομάρης Ν.), Ντιντής Θ., Γκιουρσάνης (85’ Λαβαντσιώτης), Ρέψης, Καπετάνος (78’ Φώτος), Νάστας (72’ Γκατζούλης), Ζαφειρίου.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Γουναράς (60’ Ματθαίος), Μακρίδης, Πρατσίλας, Παπακωστούλης, Βαρλάγκας, Ανδριανόπουλος, Ντάλλας, Πλης (85’ Νορελντίν), Φιλίππου, Παπαδάμου.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Νατσιούλας, Τέγος Α.