Βαθμολογία

Παρελθόν ο Παπαδούλης από τον Απόλλωνα Λάρισας

Την παραίτησή του από τη θέση του υπευθύνου Επικοινωνίας του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε το Σάββατο (15/9) ο Λάζαρος Παπαδούλης. Ο Λαρισαίος δημοσιογράφος ήταν στο πόστο για τέσσερα χρόνια και δήλωσε ότι η αποχώρησή του οφείλεται σε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Αναλυτικά: «Τέσσερα χρόνια από την στιγμή που ανέλαβα να συνεισφέρω από το δικό μου μετερίζι, όσο και όπως μπορούσα, για να επανέλθει ο Απόλλωνας Λάρισας στο προσκήνιο του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου, από τα ...αχανές ερασιτεχνικά γήπεδα, βρίσκομαι στην δύσκολη θέση, να θέσω την παραίτηση μου, για καθαρά προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Στο πέρασμα αυτών των ετών, θεωρώ ότι βοήθησα από τον τομέα επικοινωνίας, που κατείχα την θέση του υπεύθυνου, ο Απόλλωνας να εδραιωθεί και πάλι στις συνειδήσεις των Λαρισαίων, κυρίως, φιλάθλων.

Δεν ήταν διόλου εύκολο, καθημερινά να παλεύεις με τα “θηρία”, όμως με πείσμα και αγάπη προς τον τελικό σκοπό, πιστεύω ότι τα κατάφερα. Έτσι ο Απόλλωνας όχι μόνο βγήκε στην Γ' Εθνική κατηγορία, αλλά ανέβηκε και στην Football League, για πρώτη φορά μετά από 53 χρόνια απουσίας, όπου και παρέμεινε και φέτος. Τελικά σε αυτήν την ζωή ο καθένας κρίνεται από τα έργα του, όπως προφανώς καλώς ή κακώς θα κριθώ και εγώ.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάσθηκα (διοικητικούς, προπονητές, παίκτες, υπαλληλικό προσωπικό) όλο αυτό το διάστημα και να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιους άθελα μου, τους πίκρανα. Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο και φίλο μου κ. Παναγιώτη Μαντζανά για την συνεργασία που είχαμε. Η αλήθεια είναι ότι τραβάει “χοντρό λούκι” και χρειάζεται κόσμο δίπλα του.

Τέλος ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και πιστεύω ότι προσπάθησα να διευκολύνω, όσο γινόταν την εργασία τους, με το ρεπορτάζ της ομάδος. Εύχομαι και πιστεύω ακράδαντα, ότι η ομάδα έχει όλα εκείνα τα φόντα, φέτος να πετύχει τον στόχο της και όποτε μου το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα είμαι κοντά της».