Βαθμολογία

Koύγιας: «Τα ελληνικά του Πλεξίδα είναι λίγο μέτρια...»

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Αλέξης Κούγιας... Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δεν άφησε αναπάντητα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Βαγγέλης Πλεξίδας και με προσωπική του δήλωση το Σάββατο (15/9) υπενθύμισε στον άλλοτε ισχυρό άνδρα των «βυσσινί» ότι άφησε πολλά.. κακώς κείμενα όταν αποχώρησε από την ομάδα.

Αναλυτικά, ο Αλ. Κούγιας αναφέρει σε καυστικό τόνο τα ακόλουθα: «Διάβασα την ανακοίνωση του Πλεξίδα, αυτού του εντιμότατου ανθρώπου που θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή του, από μία ειλικρινή απάντηση των μελών του ΔΣ της ΑΕΛ σε ένα εξώδικο που έστειλε ο ίδιος και ζητούσε αυτή την απάντηση.

Η απάντηση αυτή έλεγε μόνο αλήθειες και για το ΙΚΑ που το πληρώνω εγώ και για τους ποδοσφαιριστές, που δεν πλήρωσε και τους πληρώνω εγώ και για την πλαστή εγγυητική, για την οποία υποβιβάστηκαν και διαλύθηκαν τα Τρίκαλα και για αυτό αυτός απαγορεύεται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια, αλλά κυρίως για την απόφαση της υπουργού Μπατζελή να κλείσει την εταιρεία του, αφού τα “περσινά ξινά σταφύλια” είχαν σχέση με την υγεία των παιδιών του ελληνικού λαού.

Βέβαια αποκλείεται να έγραψε ο Βαγγέλης την απάντηση, αφού τα ελληνικά του είναι λίγο μέτρια και στο συντακτικό και στην ορθογραφία και σίγουρα τη έγραψαν όλοι οι πονεμένοι (δικηγόροι, δημοσιογράφοι, νταραβερτζήδες), αλλά μάλλον τα ελληνικά σας δεν είναι και πολύ καλά, γιατί πολύ αργήσατε να τη γράψετε.

Επειδή έχουμε αγώνα το Σαββατοκύριακο, από τη Δευτέρα θα αρχίσω να ανεβάζω στο site της ΑΕΛ και θα αποστέλλονται στα ΜΜΕ οι επίσημες αποφάσεις του ΙΚΑ, των δικαστηρίων, των επιτροπών της ΕΠΟ, της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αποδεικνύουν όλα όσα απάντησε το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτόν εντιμότατο άνθρωπο, για να μην αρχίσουμε από το ποινικό μητρώο του πάμπλουτου».