Βαθμολογία

Τα εισιτήρια της ΑΕΛ με Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της ότι το πρωί της Κυριακής (16/9) θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η Λάρισα το Σάββατο (15/9).

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ γνωστοποιούν τον τρόπο και τις τιμές τους, ενώ καλούν τους φιλάθλους τους να τα προμηθευτούν άμεσα, ώστε να μην υπάρχουν εικόνες συνωστισμού πριν την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 16/9/2018 η προπώληση των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Προσοχή: Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά. Για την έκδοση τους απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

Τιμές:

VVIP - 60€

Δυτική κερκίδα - 30€

Ανατολική κερκίδα - 20€

Πέταλα - 10€

*** Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν εγκαίρως για να προμηθευτούν εισιτήρια από την προπώληση για να αποφύγουν τον συνωστισμό και τους εκνευρισμούς της τελευταίας στιγμής, καθώς επίσης να γνωρίζουν οπωσδήποτε τον ΑΜΚΑ τους για να μην καθυστερούν κατά τη διάρκεια της έκδοσης του εισιτηρίου.