Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ Κ17 (PICS)

Την ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε η ΑΕΛ Κ17 το Σάββατο (15/9) από τον Άρη στο στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι έγινε με πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία και αυτό σίγουρα δεν ήταν ευνοϊκό για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Του Χρήστου Γκατζούλη
ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος

Η ΑΕΛ είναι μια νέα ομάδα που αυτή τη περίοδο «χτίζεται» και μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς παρατάχθηκε με αρκετές βασικές απουσίες, αφού ακόμη δεν εκδόθηκαν κάποια δελτία και αυτό έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και θα μπορούσε να ανοίξει πρώτη το σκορ στο 27’ όταν ο Δρόσος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ σούταρε αλλά ο αντίπαλος κίπερ έδιωξε σωτήρια τη μπάλα με τα πόδια.

Στο 31’ ο Άρης όμως ήταν αυτός που στην πρώτη του καλή στιγμή άνοιξε και το σκορ. Γύρισμα της μπάλας από τον Ίννο στο Ζησόπουλο και ο τελευταίος με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ίννος με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-2. Η ΑΕΛ απάντησε στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Ζοτάι να μειώνει με σουτ σε 1-2.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 50’ ο Ζοτάι έκανε ένα πολύ καλό συρτό σουτ το οποίο πέρασε όμως ελάχιστα άουτ.

Στο 53’ ο Κατσουλίδης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-3 και στο 58’ ο Σάιμπερτ με σουτ – βολίδα έκανε το τελικό 1-4. Στη συνέχεια η ΑΕΛ δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και οι αλλαγές που έγιναν έριξαν τον ρυθμό του ματς με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.

ΑΕΛ Κ17 (Κώστας Ταξιάρχης): Νικολακούλης, Χατζής (70’ Μαγιάκος), Παρασχόπουλος, Τέλιος, Γώγος, Αετόπουλος (55’ Ριζούλης), Μπουζούκης, Μιλτιάδης (75’ Μαχούχα), Δρόσος (60’ Χουλιαρόπουλος), Κορτσάρι (46’ Σταύρος), Ζοτάι.

Άρης Κ17 (Κώστας Καζάνας): Παρίδης, Μαρμαρίδης (85’ Τσαπακίδης), Τσιάτρης, Κατσουλίδης, Τσαπικούδης, Πάγκος, Σάιμπερτ (82’ Βολονάκης), Ίννος (73’ Σιούτας), Ζησόπουλος, Καλαϊτζίδης (75’ Σάλιαρης), Γραμένος (65’ Δασκαλάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Καραγιάννης, Κοτούμπας (Λάρισας).