Βαθμολογία

Στον Απόλλωνα Πόντου ο Σπόλιαριτς

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου), ο οποίος απέκτησε και τον Λούκα Σπόλιαριτς. Πρόκειται για τον Σέρβο, με ελληνικό διαβατήριο, αμυντικό χαφ ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ιταλική Σανταρκάντζελο ενώ έχει περάσει και από την Κ19 της Τζένοα.

Παράλληλα, η «κοκκινόμαυρη» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (14/9) την αποδέσμευση των Μιχάλη Καλλέργη και Κωνσταντίνου Δρίζη που είχαν αποκτηθεί προ ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ομάδα μας, στον οποίο ευχόμαστε να έχει μια αποδοτική σεζόν και παράλληλα να είναι υγιής. Πρόκειται για τον μέσο Luka Spoljarits, που είναι γεννημένος 13 Σεπτεμβρίου 1995 και διαθέτει ελληνική υπηκοότητα. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ιταλική Santarcangelo.

Επίσης θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι δεν προχώρησε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Καλλέργη – ο οποίος έπρεπε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του λόγο σοβαρού ατυχήματος του πατέρα του- και Κωνσταντίνο Δρίζη, όπως συμφωνήθηκε κοινή συναινέσει».