Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Πολέτο ο Απόλλων Λάρισας

Αστραπιαία κινήθηκαν στον Απόλλωνα Λάρισας μετά το διαζύγιο με τον Ριμπερί. Οι Λαρισαίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λούκας Πολέτο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γκρέμιο, ενώ έχει θητεύσει και στις ακαδημίες της Μίλαν.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κινούμενη αστραπιαία, αμέσως μετά την απομάκρυνση του Steven Ribery κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός σπουδαίου νεαρού ποδοσφαιριστή. Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου άσου, Lucas Poletto Costa.

Ο Lucas Poletto γεννήθηκε στο Μπέλο Οριζόντε της Μίνας Ζεράις στην Βραζιλία στις 29 Μαρτίου 1995. Έχει ύψος 1,84 μ και έρχεται στην Ελλάδα και την Λάρισα από την γνωστή Γκρέμιο, ομάδα Α Εθνικής Βραζιλίας. Θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους παίκτες στην χώρα του καφέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζεται πολύ καλά με τους συμπατριώτες του, στον Απόλλωνα. Μπορεί να παίξει σαν επιθετικός στα άκρα, αλλά και μέσα στην περιοχή, αφού είναι αρκετά γρήγορος, διεισδυτικός έχοντας πολύ καλό σουτ. Πριν πάει στην Γκρέμιο είχε αγωνισθεί ακόμη και στις Ιnternacional Figueirense, το 2012–2013 στην Milan και το 2016–2017 στην Santos.

Ο Lucas Poletto έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στην ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισα και αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα (17/09). Ο Lucas Poletto πήρε την φανέλα με τον Νο 88», αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας.