Βαθμολογία

Ριμπερί ήταν και πάει για τον Απόλλωνα Λάρισας...

Άδοξο τέλος είχε η μεταγραφή του Στίβεν Ριμπερί στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (13/9) γνωστοποιήθηκε ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν ήταν σε καθόλου καλή φυσική κατάσταση. Ο αδερφός του σπουδαίου Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν έκανε τα απαραίτητα τεστ, τα αποτελέσματα αυτών κρίθηκαν απογοητευτικά και ο Μαρσέλο Τροΐζι άναψε... κόκκινο για την απόκτησή του, με τον 23χρονο να έχει παίξει μόνο στο πρόσφατο φιλικό με τη Λαμία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας. Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ' εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα».