Βαθμολογία

Μεταγραφές και ανανεώσεις στον Απόλλωνα Πόντου

Ο Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ώστε άμεσα να ολοκληρώσει τον καταρτισμό του ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Την Τετάρτη (12/9) η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε οκτώ μεταγραφές.

Πιο συγκεκριμένα οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν γνωστή την απόκτηση των Κώστα Θεοδωρόπουλου, Χρήστου Ιντζίδη, Νίκου Τσουμάνη, Παντελή Θεολόγου, Νίκου Πουρτουλίδη, Τάσου Δημητριάδη, Κώστα Δρίζη και Μιχάλη Καλλέργη.

Παράλληλα στο δυναμικό των Ποντίων και την νέα σεζόν θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Δημήτρης Σαμαράς, Νίκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Αμαραντίδης, Γιάννης Δαλιανόπουλος, Αλέξανδρος Καλογέρης, Γιάννης Καλαϊτζίδης και Λεωνίδας Κυβελίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, επτά εκ των οποίων αποτελούσαν στελέχη του Απόλλωνα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ υποδέχεται με χαρά και ικανοποίηση τα πρώτα στελέχη του έμψυχου υλικού της ομάδας μας κι επιθυμεί η αγωνιστική περίοδος 2018-2019 να αποδειχθεί προσοδοφόρα σε όλα τα επίπεδα για τους ίδιους και για τον σύλλογό μας.

Επίσης ευχόμαστε να είναι άπαντες υγιείς, πρωτίστως ως πρόσωπα που χαίρουν της εκτίμησής μας και ακολούθως ως στελέχη της ομάδας μας. Τα στελέχη μας που συνεχίσουν την θητεία τους στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι οι αμυντικοί Δημήτρης Σαμαράς, Νίκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Αμαραντίδης και Γιάννης Δαλιανόπουλος, οι μέσοι Αλέξανδρος Καλογέρης, και Γιάννης Καλαϊτζίδης κι ο επιθετικός Λεωνίδας Κυβελίδης.

Οι ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν ήδη συμβόλαιο προερχόμενοι από άλλες ομάδες είναι: Ο τερματοφύλακας Κώνσταντίνος Θεοδωρόπουλος (γεννημένος 27 Μαρτίου 1990), ο οποίος τις δύο προηγούμενες περιόδους αγωνίζονταν στην ΑΕ Λάρισας, στην Super League.

Ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Ιντζίδης (γεννημένος 9 Ιανουαρίου 1993), που υπέγραψε το απόγευμα της Τρίτης και προέρχεται από την Σάουθ Μέλμπουρν, της Αυστραλίας. Ο Χρήστος έχει αγωνιστεί με ομάδες της χώρας μας 31 φορές στην Super League και 19 φορές στην Football League.

Ο αμυντικός Νίκος Τσουμάνης (γεννημένος 8 Αυγούστου 1990), προερχόμενος από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο αμυντικός Παντελής Θεολόγου (γεννημένος 7 Μαΐου 1991), προερχόμενος από την ΑΕ Καραϊσκάκης, ομάδα της Football League.

Ο μέσος Νίκος Πουρτουλίδης (γεννημένος 7 Οκτωβρίου 1983) που την προηγούμενη αγωνίζονταν στον ΟΦΗ κι έχει καταγράψει συνολικά 331 συμμετοχές στην Football League.

Ο μέσος Τάσος Δημητριάδης (γεννημένος 27 Φεβρουαρίου 1997), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ανήκε ως δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης, στην Football League.

Ο μέσος Κωνσταντίνος Δρίζης (γεννημένος 11 Φεβρουαρίου 1991), ποδοσφαιριστής προερχόμενος από την Γερμανία, που αγωνίστηκε στην Football League με την φανέλα του ΑΟ Χανιά στο δεύτερο μισό της περιόδου 2016-2017. Ο μέσος Μιχάλης Καλλέργης (γεννημένος 26 Αυγούστου 1996), ο οποίος αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Σμύρνης.»