Βαθμολογία

Πήρε Χαντί

Δεν έχουν σταματημό οι μεταγραφές στον Αήττητο Σπάτων, που ανακοίνωσε μία ακόμα προσθήκη. O σύλλογος της Ανατολικής Αττικής, επισημοποίησε και την προσθήκη του Άγγελου Χαντί. Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ιορδανίας, επιτελικός χαφ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τις φανέλες του ΟΦΗ και του Άρη, κερδίζοντας την άνοδο. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αγγελος Χαντί στον Αήττητο! Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει τη μεταγραφή του Άγγελου Χαντί για έναν χρόνο. Ο παίκτης επέλεξε το Νο11.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό, ενώ πέρασε και από τις ακαδημίες της VSV Tonegido. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την AS Trenčín τη σεζόν 2008-2009. Το 2010 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Χερσονήσου και από μέχρι το 2015 ήταν στον Εργοτέλη. Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον Ηρακλή, και την επόμενη διετία την πέρασε στον ΟΦΗ ενώ τελευταία φόρεσε την φανέλα του Άρη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ / ΓΚΟΛ / ΑΣΙΣΤ

Super League: 74 συμ. / 7 γκολ / 5 ασίστ
Football League: 79 συμ. / 17 γκολ / 11 ασίστ
Κύπελλο Ελλάδας: 11 συμ. / 4 γκολ / 4 ασίστ
Fortuna Liga: 11 συμ. / - / - ».

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για εμένα αλλά τώρα όλα είναι καλά. Ήρθα σε μια ομάδα φιλόδοξη, με ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν! Ο Αήττητος έχει τα φόντα να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για το ζεστό καλωσόρισμα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Και επιστροφή…

Την επιστροφή του 26χρονου αμυντικού στα Σπάτα, ανακοίνωσε ο Αήττητος. Συνεχίζει να δυναμώνει, ενόψει της συμμετοχής της στη Football League, η ομάδα των Μεσογείων, που συμφώνησε με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Ο 26χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αήττητο, ενώ έχει εμπειρία ακόμα και από το πρωτάθλημα της Football League, με συμμετοχή σε συλλόγους, όπως ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά: «Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος επέστρεψε σπίτι του! Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο για τον επόμενο χρόνο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 26χρονος αμυντικός που ξεκίνησε την καριέρα του από τα Σπάτα, πήγε στη συνέχεια στον Πανιώνιο και το 2011 δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου. Επέστρεψε στην Πλατεία και στις 27/8 του 2012 έκανε το ντεμπούτο του στη Super League κόντρα στον Άρη. Το Γενάρη του 2013 ήρθε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό όπου και έμεινε μέχρι το 2015, όντας Κυπελλούχος Ελλάδας τη σεζόν 2013-2014. Στη συνέχεια πήγε στην Καλλονή, ενώ με τη Λαμία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League».

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Αήττητου:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από χρόνια στον Αήττητο Σπάτων. Στην ομάδα βρήκα πολλούς φίλους και καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Από τη μεριά μου εύχομαι να έχω υγεία και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της».