Βαθμολογία

Ήττα από τον Ιωνικό η... νεανική ΑΕΛ

Την ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα γνώρισε το βράδυ της Κυριακής (9/9) η ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη χάρις σε ένα γκολ μόλις στο 1’.

Οι «βυσσινί», πάντως, αγωνίστηκαν με αλλαγές στη σύνθεσή της, ως επί τω πλείστον με παίκτες από την Κ19 και τρεις νεαρούς της ανδρικής ομάδας (Παϊτέρης, Χοτζάλι και Νούσιος). Παράλληλα, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους έκαναν οι Τριποτσέρης, Ακόστα και Μπέρτος που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, από λάθος του τελευταίου προήλθε και το γκολ του Ιωνικού. Συγκεκριμένα, έκανε κακό γύρισμα προς τον Γκέκα, ο Ομπούσου έγινε αποδέκτης της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει. H ΑΕΛ «άγγιξε» την ισοφάριση στο 10’, με το σουτ εκτός περιοχής του Νούσιου να σημαδεύει το δοκάρι. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Κουρεπίνης, Πλατέλλας, Παντελίδης, Ντιακιτέ, Μαντζώρος, Ντάλας, Σάμιος, Δημολιός Ομπούσου, Δημακάκος, Θέος. Έπαιξαν και οι: Κυρίτσης, Κουϊρουκίδης, Καραγιάννης, Καρυτίνος, Κοσμίδης.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας (56′ Παϊτέρης), Μπέρτος, Τριποτσέρης, Βαφειάδης (60′ Τάρτας), Χοτζάλι, Χαλάτσης (60′ Πλατάνας), Μπάμης, Νούσιος, Φρίουι (80′ Μ. Φουρκιώτης), Ακόστα (45′ Χ. Φουρκιώτης), Νούνιτς.