Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Γιουκούδη ο ΟΦΙ

Κάτοικος Ιεράπετρας θα είναι τη σεζόν 2018-2019, ο 21χρονος επιθετικός. Οι Λασιθιώτες ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με το Δημήτρη Γιουκούδη, ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναρκαδικό. Όπως, μάλιστα, υπενθύμισε με την ανακοίνωσή του ο ΟΦΙ, το νέο του μεταγραφικό απόκτημα σκόραρε το μοναδικό τέρμα κατά των «μελανόλευκων», στην περσινή τους πορεία, ως την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Αναλυτικά: «Ο 21χρονος επιθετικός Δημήτρης Γιουκούδης από σήμερα είναι παίκτης του ΟΦΙ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν παίκτης του Παναρκαδικού , αγωνιζόμενος στην Γ Εθνική.

Στις 27 Μάιου, στον ημιτελικό κυπέλου ερασιτεχνών, στο γήπεδο του Φωστήρα, ο ΟΦΙ κέρδισε τον Παναρκαδικό 3-1 , και ο Γιουκούδης ήταν ο σκόρερ του Παναρκαδικού. Ήταν το μοναδικό τέρμα που δέχθηκε ο ΟΦΙ σε όλη την διάρκεια του θεσμού κατακτώντας το κύπελλο Λασιθίου πρώτα και στην συνέχεια το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος. Στα δύο τελευταία φιλικά ματς του ΟΦΙ με Νεάπολη και ΠΟΑ χρησιμοποιήθηκε και στα δύο ως αλλαγή και σκόραρε και στα δύο. Δημήτρη καλωσόρισες στην Ιεράπετρα και στον ΟΦΙ , υγεία και επιτυχίες με την ασπρόμαυρη σου ευχόμαστε».