Βαθμολογία

Λιβάγια: «Στην Ελλάδα με σέβονται»

Έχει βρει την... υγειά του στην Ελλάδα ο Μάρκο Λιβάγια και το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ο άσος της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «hr.n1info» μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική Κροατίας και... έσταζε μέλι για τη χώρα μας.

Όπως είπε, εδώ τον σέβονται και θα ήθελε να μείνει για καιρό στη χώρα μας. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία, είμαι πολύ περήφανος και ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες του απέναντι στην Ισπανία. Πολλά από αυτά συνέβησαν όταν ήμουν νεαρός, είχα μια καριέρα με τα πάνω της και τα κάτω της.

Αποδείχθηκε σωστή απόφαση να φύγω νωρίς, τώρα είμαι στην Ελλάδα, εκεί με σέβονται, και ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό. Είναι φυσιολογικό ότι από τον επιθετικό πάντα περιμένεις να σκοράρει, αλλά είναι καλό να παίζεις ενάντια σε έναν μεγάλο στόχο. Ελπίζω να δικαιολογήσω την πρόσκληση στην Εθνική και κατά της Ισπανίας».

Για τον Μάριο Μάντζουκιτς: «Απέδειξε ότι έχει κάνει σπουδαία δουλειά, έχει κάνει πολλά και δύσκολα θα τον αντικαταστήσει κάποιος. Όλοι όμως θα βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε».

Για την αναμέτρηση με την Ισπανία για το Nations League και την σημασία της παρουσίας των Μόντριτς - Ράκιτιτς στον άξονα: «Η Ισπανία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που δεν ήταν στο αναμενόμενο επίπεδο στις τελευταίες διοργανώσεις, αλλά τώρα έχει πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Όλοι περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και έχουμε ειδικό κίνητρο να παίξουμε καλά μετά το εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μόντριτς και ο Ράκιτιτς στην μεσαία γραμμή θα είναι μεγάλη δουλειά για εμάς, πάντα είχαν εξαιρετική απόδοση. Όλα τα παιδιά είναι υπέροχα, οι περισσότεροι απ’ αυτούς γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική».