Βαθμολογία

Ξεκίνημα με το δεξί για την Εθνική μας ομάδα!

Θετικό ξεκίνημα στο Ταλίν για την Εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου στο νεοσύστατο Nations League κόντρα στην Εσθονία (0-1). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη και έκανε «ποδαρικό» με το δεξί στον Β΄ όμιλο της League C.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας καθώς άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με πλασέ του Φορτούνη. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της «γαλανόλευκης» για το ματς με τους Εσθονούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Βασίλη Μπάρκα για τη θέση του τερματοφύλακα, ανταμείβοντας τον 24χρονο ποδοσφαιριστή για την πολύ καλή του παρουσία στο ξεκίνημα της σεζόν.

Παράλληλα, επέλεξε για βασικό σχήμα τον Μπάμπη Λυκογιάννη, ενώ έχει τρία «δεκάρια» στην αρχική σύνθεση, χρησιμοποιώντας από την αρχή και Πέλκα και Μάνταλο και Φορτούνη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα πρόβλημα για τον Μίκαελ Σκίμπε καθώς είδε τον Κώστα Μήτρογλου να τραυματίζεται στον αστράγαλο και αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει με τον Τάσο Μπακασέτα. Κάπως έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε χωρίς καθαρό σέντερ φορ και έχοντας ουσιαστικά τέσσερα «δεκάρια».

Το παιχνίδι διευθύνει ο Ούγγρος διαιτητής, Ίστβαν Βαντ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ιστβαντ Αλμπερτ και Πέτερ Μπερετιάν.

Δοκάρια: 40' Φορτούνης (Ελλάδα).

Εσθονία: Άκξαλου, Καμς, Μπαράνοβ, Βίμαν, Μετς, Πικ, Ντιμιτρίεβ, Βασιλίεβ, Ογιάμα, Λουτς και Άνιερ (62' Ζενιόφ).

Ελλάδα: Μπάρκας, Λυκογιάννης, Παπασταθόπουλος-Μανωλάς, Τοροσίδης, Κουρμπέλης-Μπουχαλάκης (78' Τζιόλης), Πέλκας, Φορτούνης, Μάνταλος - Μήτρογλου (50' Μπακασέτας).