Βαθμολογία

Άρεσε για 60 λεπτά ο Απόλλων Λάρισας (PICS)

Το απόγευμα του Σαββάτου (8/9) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας έδωσε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Φιλιππούπολης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-3. Το athleticlarissa ήταν στο γήπεδο και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν και κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο που ήταν μάλιστα και μια κατηγορία παραπάνω και παρατάχθηκε με βασική ομάδα! Στο 9’ ο Λουκάο είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όπως και ο Τασιούλης μπορούσε να σκοράρει στο 31’.

Ο ΠΑΣ Λαμία ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 34΄με κεφαλιά του Μπαράλες μετά από σέντρα του Μπλάζιτς για να ισοφαριστεί στο 48΄με πλασέ του Μαρκολίνο μετά από προσπάθεια του Τασιούλη.

Η Λαμία στο 55’ είχε δοκάρι με τον Καραγκούνη που προσπάθησε να κρεμάσει το Μάντζαρη μετά από μπαλιά του Μπλάζιτς. Oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 68’ όταν ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαράλες πάσαρε στο Δημούτσο και αυτός με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-2 για τη Λαμία. Μάλιστα οι παίκτες του Μάκη Χάβου έβαλαν και τρίτο γκολ, στο 76’ με τον Μπούντνικ να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Μαντζάρη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3.

Ο Απόλλων Λάρισας έδειξε πως διαθέτει ένα καλό σύνολο, μια καλή ενδεκάδα παικτών αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη χημεία, κάτι που θα έρθει με το χρόνο. Σίγουρα όμως το τεστ ήταν δυνατό και πολύ καλό και για τις δύο ομάδες. Ο Απόλλων Λάρισας άρεσε για 60 λεπτά και άφησε υποσχέσεις ενόψει των επίσημων αγώνων.

Απόλλων Λάρισας (Μαρτσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Λούκας, Χατζής, Ριμπερί, Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαντζάρης, Κοντοθανάσης, Κακάμης, Βαγενάς, Γκουντρουμπής, Ταουσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσακυργιάννης, Αγιώτης, Μπιμπάι, Καμπέρης, Ζαϊμι.

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μαστούρ, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπαράλες.

Αγωνίστηκαν και οι: Σκόνδρας, Επστάιν, Ασίγκμπα, Καρυπίδης, Μελίσσας, Πλιάτσικας, Οσμάν, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Μπούτνικ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Δεδικούσης (Λάρισας).