Βαθμολογία

Το ηρωικό Κιλελέρ τίμησε και γιόρτασε την ιστορία του (PICS@VIDEO)

Την Παρασκευή (7/9) η Α.Ε. Κιλελέρ διοργάνωσε τη γιορτή Βαμβακιού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Κιλελέρ. Η ομάδα πανηγύρισε διπλά μιας και είναι μια σημαντική χρονιά αυτή που έρχεται, αφού για πρώτη φορά ο σύλλογος θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση που έγινε στο Κιλελέρ με αφορμή την 24η γιορτή του Βαμβακιού πήρε σάρκα και οστά με τον ομορφότερο τρόπο. Πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Φτάρας, όπου πραγματικά κάνει κατάθεση ψυχής.

Ο προπονητής κ. Φώτης Πλίτσης και η ομάδα που ήταν σε μεγάλα κέφια. Όμορφα τα χορευτικά που ξεκίνησαν τον χορό, όμως εκεί βρέθηκαν και αρκετοί άνθρωποι από την δημοτική και τοπική αρχή, αφού το Κιλελέρ είναι πραγματικά άρρηκτα δεμένο με την ιστορία.  

Ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η ορχήστρα ξεσήκωνε με τα τραγούδια τους και για όλους ήταν μια όμορφη βραδιά που τιμήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μαρία Μπέλλου, Μαρία Καλαντζή, Μάκης Καψάλης, Γιώργος Λάμπρου διασκέδασαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους.

Οι ομιλούντες…

Στο βήμα ανέβηκε και προλόγισε την εκδήλωση ο κ. Ηλίας Φιλοκώστας που είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και διαφημίσεων του Κιλελέρ. Τόνισε πως το Κιλελέρ είναι σημείο και τόπος αναφοράς γι’ αυτό το «χρυσό» προϊόν που είναι το βαμβάκι. Οι ρίζες του βαμβακιού χάνονται στα βάθη της ιστορίας μας. Το Κιλελέρ όμως έχει τη δική του ιστορία για όλες τις μάχες και τους αγώνες που έδωσε και σηματοδότησε όλα αυτά τα χρόνια την πορεία ενός αγωνιζόμενου και ελεύθερου λαού που είναι η Ελλάδα μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος που εξύμνησε το Κιλελέρ για τους αγώνες που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τη γιορτή που γίνεται για το βαμβάκι κάτι που έχει τη δική του σημασία αφού είναι ένα προϊόν που μεγάλωσαν και προόδευσαν γενιές και γενιές. Όσον αφορά την ομάδα του Κιλελέρ δεσμεύτηκε πως είναι στα σχέδια της Περιφέρειας εκτός των άλλων γηπέδων που γίνονται να γίνει και αναβάθμιση του γηπέδου και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής κ. Αχιλλέας Χατζούλης με την σειρά του δήλωσε πως το Κιλελέρ είναι σημείο και τόπος αναφοράς για όλη την αιματοβαμμένη ιστορία του και ο θεσμός της γιορτής του βαμβακιού έχει βαθιές ρίζες. Όλοι μαζί βοηθούν και η Περιφέρεια και ο Δήμος για ότι το καλύτερο όμως υπάρχουν και πολλοί εθελοντές που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δήμος θα είναι πάντοτε στο πλευρό της ομάδας σε ότι χρειαστεί.

Οι προσκεκλημένοι…

Στην όμορφή εκδήλωση βρέθηκαν: Αχιλλέας Βαρδακούλης (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κιλελέρ), Αχιλλέας Χατζούλης (αντιδήμαρχος Κιλελέρ), Γιάννης Μπακαλόπουλος (αντιδήμαρχος Αρμενίου – Κιλελέρ), Ιωάννα Πινάκα (αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης), Βάιος Βισβίκης (δημοτικός σύμβουλος δήμου Κιλελέρ), Απόστολος Κοντογιάννης (Πρόεδρος Τ.Κ. Κιλελέρ), Δημήτριος Αραμπατζής (Πρόεδρος Τ.Κ. Αχιλλείου), Δημήτριος Καραμίτρος (Πρόεδρος Τ.Κ. Αρμενίου), Γιώργος Ψαρούλης (Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας), Αντώνης Κοκότσικας (Τοπικός Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ), Θεοδώρα Κάλλα (Πολιτευτής Ν.Δ.).

Από την ΕΠΣΛ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Μπανιάς, ο Αργύρης Γκρίμπας από την Επιτροπή Τμημάτων Υποδομής, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Μιχαήλ Λίταινας, το Μέλος κ. Ειρηναίος Καρυώτης. ο κ. Αχιλλέας Σταυρίδης που είναι υπάλληλος της Ένωσης και ο κ. Κώστας Κουρδής που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται και βοηθάει με τον δικό του τρόπο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Εικόνες από την όμορφη βραδιά μέσα από το athleticlarissa.gr

Πλάνα από την όμορφη βραδιά μέσα από το athleticlarissa.gr

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://