Βαθμολογία

«Δεν ψάχνω άλλοθι, πιστεύω σε αυτή την ομάδα»

Η δήλωση του Ράτκο Ντόστανιτς, μετά την ήττα των Τρικάλων, από την ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΤ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης και διόρθωσης λαθών, ωστόσο τόνισε ότι οι παίκτες του αντιμετώπιζαν μια ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ υπογράμμισε την εμπιστοσύνη του στο σύνολο που διαθέτει. Αναλυτικότερα, ανέφερε:

«Πρώτα απ΄ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε σαν οικοδεσπότες την ομάδα της ΑΕΚ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και να της ευχηθούμε καλή πορεία στους ομίλους του Champions League. Εμείς προετοιμαστήκαμε ξέροντας ότι έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του κυπέλλου. Ξέρουμε ότι δεν ήμαστε στο 100% αλλά η ομάδα είναι πανέτοιμη για αυτό το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Για αυτούς τους παίκτες που είπατε , είναι παίκτες που είχαν κάποια προβληματάκια. Δεν είχανε χρόνο σημαντικό να προετοιμαστούν, δουλεύουμε συνέχεια κάποια πράγματα. Δεν ψάχνω κάποιο άλλοθι. Εγώ κοιτάω αυτοί οι παίκτες που είναι έτοιμοι, αυτοί να παίζουν. Πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα στην αρχή του ματς.

Στα πρώτα 12 λεπτά ήμασταν 0-3. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα κάνουμε καλή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε 2 φορές καλύτερα. Αν θέλουμε να ανεβούμε και να φτάσουμε στο επίπεδο της Superleague όπως η ΑΕΚ που είναι στο τοπ επίπεδο θα πρέπει να ξέρουμε ότι τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουμε 18-20 παίκτες που είναι καλοί παίκτες και τους πιστεύω. Έχουν δυνατότητες. Το έχουν αποδείξει πρέπει να το πιστέψουν και θα είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι μόνο η άμυνα. Ξεκινά από όλους τους παίκτες. Η αμυντική τακτική ξεκινάει από την επίθεση και η επιθετική τακτική ξεκινάει από την άμυνα. Είναι όμως κάποια λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε και θα διορθωθούν. Ας τα κάνουμε στα φιλικά τα λάθη».