Βαθμολογία

Πετράκης: «Έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ο Αθανασιάδης»

Στο πρόσωπο του Στέφανου Αθανασιάδη βρήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον διάδοχο του Πέδρο Κόντε στη γραμμή κρούσης. Οι Ηπειρώτες γνωστοποίησαν την Παρασκευή (7/9) τη μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα, και πρόσθεσαν μία σημαντική μονάδα στο ρόστερ του.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον διεθνή φορ κάνοντας λόγο για έναν παίκτη που «έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του» και «έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει και δικαιούται βάσει παρουσίας τα προηγούμενα χρόνια».

«Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ο Αθανασιάδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Με τη λίγη κουβέντα που κάναμε έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει και δικαιούται βάσει παρουσίας τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τις προϋποθέσεις, έχει πολύ καλό περιβάλλον, τις καλές συνθήκες για να τον βοηθήσει σ’ αυτό. Εύχομαι να υπάρχει ένα όφελος και για την ομάδα και για τον ίδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του «Άγιαξ της Ηπείρου».