Βαθμολογία

«Βούλιαξε» η Νίκαια με την λαμπερή εκδήλωση του Παναγροτικού (PICS@VIDEO)

Μία αξέχαστη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (6/9) στην φιλόξενη Νίκαια και στο γήπεδο της περιοχής, όπου το καμάρι τους, ο Παναγροτικός διοργάνωσε μία μεγαλειώδη εκδήλωση που όμοιά της δεν ξανάγινε!

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο νέος πρόεδρος του Παναγροτικού Νίκαιας κ. Γιώργος Ακριβούλης μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. επιμελήθηκαν μια βραδιά μοναδική και αξεπέραστη! Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού σύμφωνα με τους διοργανωτές περίπου 1.500 άτομα έκαναν τη νύχτα – μέρα! Από νωρίς τα πάντα είχαν ετοιμαστεί στο γήπεδο, τα τραπέζια, η ορχήστρα καθώς και ότι άλλο χρειαζόταν για να είναι όλα άψογα όπως και έγινε!

Οι Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Γρίβα, Μάκης Τσίκος και Μιχάλης Παπαματθαίου, δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό! Χορός, τραγούδι, άφθονο αλκοόλ, πολλά πανέρια από λουλούδια αλλά και εκλεκτό φαγητό ήταν τα συστατικά αυτής της εξαιρετικής βραδιάς που κράτησε μέχρι το πρωί! Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Παναγροτικού Νίκαιας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Γιώργο Ακριβούλη γι’ αυτή την βραδιά που θα μείνει χαραγμένη για πολλά χρόνια!

Από τους τοπικούς φορείς και την δημοτική αρχή στο χώρο βρέθηκαν: Θανάσης Νασιακόπουλος (Δήμαρχος Κιλελέρ), Αχιλλέας Βαρθακούλης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), Αχιλλέας Χατζούλης (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής), Αντώνης Ρεντζιάς (Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κρανώνα – Νίκαιας), Ιωάννα Πινάκα (Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας), Βάσω Πιλάτου (Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας), Ρίζος Κομίτσας (Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης), Γιώργος Ψαρούλης, Γιώργος Πασχούδης, Χρήστος Χατζούλης, Όλγα Αγγλοπούλου, Ιωάννης Ζαχαριάς, Γιώργος Καρυούδης (Δημοτικοί Σύμβουλοι). Επίσης ήταν η κυρία Ανυφαντή – Οικονόμου Ζωή που είναι Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ και υπεύθυνη της Ακαδημίας του Παναγροτικού. Τίμησε την βραδιά με την παρουσία της η κυρία Στέλλα Σαμαρά που είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών «Αγάπη».

Την ΕΠΣΛ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Μπανιάς, ο Ταμίας κ. Βαγγέλης Αλατάς και το μέλος ο κ. Παντελής Τσακίρης.

Την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσώπησε ο εκτελεστικός διευθυντής κ. Σωτήρης Μάρκου και οι αντιπρόεδροι κ. Σταύρος Πουλαράκης και κ. Ζήσης Ντελόπουλος. Μεγάλη μορφή στο γήπεδο ο αρχισκόρερ της «χρυσής» ΑΕΛ κ. Γιάννης Βαλαώρας!    

Εικόνες από την βραδιά μέσα από το φακό του athleticlarissa

Πλάνα από την βραδιά μέσα από την κάμερα του athleticlarissa

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://