Βαθμολογία

Κίνηση - επένδυση για το Λαύριο

Μεταγραφή για το μέλλον για το Λαύριο το οποίο έκανε δικό του τον Γιάννη Γκαβασιάδη. Οι «κουκουβάγιες» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (7/9) την απόκτηση του 23χρονου πάουερ φόργουορντ και τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΕΦΑΟΖ.

Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το ΛΑΥΡΙΟ “χτίζοντας” το μέλλον της ομάδας με την απόκτηση -για 3 χρόνια- του 23χρονου ταλαντούχου Έλληνα παίκτη Γιάννη Γκαβασιάδη!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μεταλλωρύχων» γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1994, έχει ύψος 2.04μ και αγωνίζεται στη θέση του power forward. Ο Γιάννης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Τερψιθέα Γλυφάδας (2002-2010), για να ακολουθήσει ο Α.Ο. Νέων Αργυρούπολης (2010-2015) με τελευταίο του σταθμό τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου (2015-2018) όπου έπαιξε για τρία χρόνια και όταν η ομάδα άλλαξε όνομα και έγινε ΕΦΑΟΖ (Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου).

Την περσινή σεζόν ο Γκαβασιάδης ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του ΕΦΑΟΖ έχοντας 11,6 πόντους σε 30 παιχνίδια. Η μεγάλη οικογένεια του ΛΑΥΡΙΟΥ καλωσορίζει τον Γιάννη και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».