Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας με την Λαμία και τα διαρκείας

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη ομάδα της Λαμίας που μετέχει ως γνωστόν, στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με πολύ καλούς ξένους παίκτες, κάτι που κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την αναμέτρηση. Η φιλική αυτήν συνάντηση θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (08/09) στις 18:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Λαρισαίους φιλάθλους να παρακολουθήσουν ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο Απόλλων ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς αυτό την Παρασκευή το πρωί, στην φυσική του, έδρα και κατόπιν ο τεχνικός κ. Μαρσέλο Τροίζι ανακοίνωσε τους παρακάτω πάικτες που θα έχει κοντά του, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Κουτογλίδης (Τ), Μαντζάρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Καμπέρης, Ζαϊμί, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Lucas Rammos, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τασιούλης, Γκουντρουμπής, Τσιάτας, Ρενάτο

Στο παιχνίδι με την Λαμία, θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, από τα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Οι τιμές είναι:

SIMPLE: 120 ευρώ

VIP: 150 ευρώ

- Η τιμή του εισιτηρίου ημέρας για το φιλικό παιχνίδι με την Λαμία, ορίσθηκε στα 10 ευρώ, και από τις δύο Θύρες (1 & 2)