Βαθμολογία

Νικηφόρο τεστ για τον Φαλανιακό με κέρδος τους μικρούς! (PICS@VIDEO)

Ένα δυνατό τεστ έδωσαν την Πέμπτη (6/9) στο εξαιρετικό γήπεδο της Φαλάνης ο Φαλανιακός που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και η ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, αποτελούμενη όμως και από αρκετούς επαγγελματίες που αγωνίστηκαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Να αναφέρουμε πως το δουλεμένο συγκρότημα του κ. Τάσου Μπεριτζά άφησε υποσχέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι φίλοι του σωματείου που βρέθηκαν στο γήπεδο έφυγαν σίγουρα ικανοποιημένοι από το θέαμα (3-1).

Η ομάδα του Φαλανιακού κράτησε το περσινό βασικό κορμό και ο προπονητής μαζί με τη διοίκηση έκαναν στοχευμένες κινήσεις αποκτώντας παίκτες πρώτης γραμμής. Η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, έδειξε πως είναι ένα πειθαρχημένο σύνολο, βγήκαν αυτοματισμοί και το σημαντικότερο ήταν πως τέσσερα πολύ νέα παιδιά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο λόγος για τους Ηλία Πανταζή, Γιάννη Πάνου, Βαγγέλη Καρακίτσιο και Γιάννη Ντανίκα.

Από την άλλη το συγκρότημα του κ. Γιώργου Καμάκα έδειξε πως έχει στο ρόστερ παίκτες με μέλλον αλλά σίγουρα η ομάδα έχει δρόμο ακόμη, εξάλλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκαν και παίκτες επαγγελματίες, αλλά και δοκιμαζόμενοι. Σε κάθε περίπτωση ο νεανικός Απόλλων Λάρισας θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Κ19 της δεύτερης κατηγορίας.

Ο Απόλλων Λάρισας έχασε πέναλτι με τον Μπέικο (το έστειλε άουτ), στη συνέχεια ο Φαλανιακός έκανε το 1-0 με πέναλτι του Φλώρου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη.

Στη συνέχεια ο… ανεβασμένος Τσιάτας μείωσε για τον Απόλλωνα Λάρισας (2-1), λίγο αργότερα η Φαλάνη είχε δοκάρι με τον Πανταζή και το 3-1 ήρθε με αυτογκόλ.

Α.Σ. Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μπιμπλιτζής, Μάνικος, Γιάννου, Φατούρας, Μητρούσκας, Πανταζής Η., Μπλέντι, Λυγούρας Χ., Καρακίτσιος, Αλατάς.

Έπαιξαν και οι: Λυγούρας Β., Ντανίκας, Σούλι, Παπαγούλας, Λεσάι, Ιωαννίδης, Πανταζής Γ., Δημητρέλης, Τσιάκος, Κακανούλιας.

Απόλλων Λάρισας Κ19 (Γιώργος Καμάκας): Σπηλιόπουλος, Ρενάτο, Τσικρικάς, Κοντογιώργος, Τουγλής, Μπέικος, Παπαγεωργίου, Αμαντού, Αλέξης, Λουκάς, Τσιάτας.

Έπαιξαν και οι: Μέκρας, Χότζα, Καραγιάννης, Ηλιούδης, Βόγλης, Γιούγκας, Καλογιάννης, Σκύφτας, Μπρότσης, Μάνι, Ευθυμιάδης.

Εικόνες από την φιλική αναμέτρηση μέσα από το athleticlarissa

Βίντεο από την φιλική αναμέτρηση μέσα από το athleticlarissa

">http://

">http://