Βαθμολογία

Κούγιας: «Προσωπική ικανοποίηση»

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Σήμερα πληροφορήθηκα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Λιόντο, ο οποίος παρακολουθεί λόγω και του επαγγέλματος του, την αποτίμηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, από τον παγκόσμιο οργανισμό αποτιμήσεως ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών Transfermarkt και νιώθω τεράστια προσωπική ικανοποίηση για τα όσα καταφέραμε με τους συνεργάτες μου αυτά τα 3 πολύ δύσκολα χρόνια.

3 χρόνια γεμάτα άδικες επιθέσεις εναντίον μου από δήθεν δημοσιογράφους, από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και από λίγους, όχι ευτυχώς περισσότερους από 100, νεαρούς οπαδούς, οι οποίοι κατευθύνονται από 3 πρόσωπα στη Λάρισα, τα οποία ό,τι αθλητικό έχουν διοικήσει το έχουν καταστρέψει - υποβιβάσει στον πάτο και από έναν τύπο που ζει από τη σύνταξη της μάνας του και ο οποίος έχει κατασκευάσει μία χυδαία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης υπό την ονομασία "Κούγια δώστα - πούλα", όπου τόσο αυτά τα 3 πρόσωπα, αλλά και κάποια άλλα σκουπίδια της κοινωνίας της Λάρισας, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο χυδαιότητος, νομίζοντας ότι έτσι θα με εκβιάσουν και θα εγκαταλείψω την ΑΕΛ μας για να καταστραφεί και να καταλήξει, με ανύπαρκτη αξία πλέον, στα χέρια τους και σε τέτοιο ανύπαρκτο κοινωνικό, οικονομικό και ποδσφαιρικό επίπεδο, ώστε να μπορούν να την διαχειριστούν.

Σήμερα είμαι βέβαιος ότι κατάλαβαν, ότι μπορεί να κατάφεραν να παρασύρουν κάποιους αφελείς να μην έρχονται στο γήπεδο και να προσπαθούν να μικρύνουν την ΑΕΛ στο στενό περιβάλλον της Λάρισας, αλλά η ΑΕΛ πλέον έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που ό,τι και να έκαναν δυστυχώς δεν κατάφεραν τίποτα. Με εκτίμηση προς όλους όσους με βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη τριετία, αλλά και σε αυτούς που παραπλανήθηκαν.

Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω