Βαθμολογία

Πήρε τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό η Πάφος

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για την Πάφο, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Οι «γαλάζιοι» γνωστοποίησαν την Τετάρτη (5/9) ότι απέκτησαν τον 20χρονο γκολκίπερ ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το νεαρό Ελλαδίτη τερματοφύλακα Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος είναι 20 ετών (30/04/1998) και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε ως βασικός τερματοφύλακας στις ομάδες νέων του συλλόγου. Ο Γιάννης είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδος. Καλωσορίζουμε το Γιάννη στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Τέλος ο Γιαννούλης

Από εκεί και πέρα, παρελθόν από την κυπριακή ομάδα αποτελεί ο Κώστας Γιαννούλης. Ο 30χρονος αριστερός μπακ είχε αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ωστόσο ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημά του και πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του.