Βαθμολογία

Άλλοι πέντε έδωσαν τις μετοχές τους στον Μπούση...

Για τα καλά έχει ανοίξει ο δρόμος για τη νέα εποχή στα διοικητικά του ΟΦΗ. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (5/9) η ηρακλειώτικη ΠΑΕ, γνωστοποίησε ότι ακόμη πέντε μέτοχοί της παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, ο οποίος προτίθεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Πρόκειται για τους Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Κουμαντάκης  και Παντελής Σαπουνάκης οι οποίοι υπέγραψαν το σχετικό παραχωρητήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πέντε ακόμη βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους και τάχθηκαν υπέρ της νέας σελίδας που έχει ήδη ανοίξει στον ΟΦΗ.

Οι Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Κουμαντάκης  και Παντελής Σαπουνάκης, υπέγραψαν την παραχώρηση, στον επιχειρηματία Μιχ. Μπούση, ανοίγοντας με τη σειρά τους, το δρόμο για τη νέα εποχή, στην κρητική ομάδα.

Τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσουν και άλλοι μέτοχοι, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει, ώστε ο ομογενής επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική, να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Να σημειωθεί, ότι ήδη, οι Αντώνης Καράτζης, Μηνάς Χαλκιαδάκης και η οικογένεια Τζιράκη, έχουν μεταβιβάσει τις μετοχές τους, στον κ. Μιχ. Μπούση».