Βαθμολογία

«Στόχος η παραμονή στην κατηγορία»

Για τη νέα σεζόν με την Αγκαθιά μίλησε ο Σταύρος Κωστογλίδης. Ο τεχνικός των «νεοφώτιστων», με δηλώσεις του στο kerkidasport.gr, αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του, αλλά και στη μέχρι τώρα προετοιμασία. Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε στην έκτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας, η οποία προχωράει πολύ καλά και όπως την σχεδιάσαμε και την περιμέναμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Χρήστο Βοργιατζίδη και τον εργοφυσιολόγο Αντώνη Γρηγοριάδη, έναν εξαιρετικό επιστήμονα που θα είναι μαζί μας όλη την χρονιά.

Τις δύο πρώτες εβδομάδες προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία καλή βάση στους ποδοσφαιριστές μας, για να αντέξουν το προπονητικό φορτίο των επόμενων φάσεων.

Πρώτος στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε την ομάδα, μία νέα ομάδα από την αρχή, διότι από το περσινό ρόστερ έχουν παραμείνει μόλις τρεις παίκτες.

Προσπαθήσαμε να βρούμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ταίριαζαν στην φιλοσοφία της ομάδας και στο στυλ παιχνιδιού μας. Έτσι ήρθαν αξιόλογοι παίκτες, με παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες αλλά και νεαροί γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες.

Μέχρι τώρα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιλογές μας, ενώ το ρόστερ δεν έχει ακόμη κλείσει, αφού στις σκέψεις μας είναι προχωρήσουμε σε 2-3 ακόμη μεταγραφές νεαρών παικτών, αν όμως βρούμε κάτι το αξιόλογο.

Πλέον είμαστε στο στάδιο που μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθούμε να «δέσουμε» σαν ομάδα και να βγάλουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα. Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου προσπαθούμε να το συνδυάσουμε με όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η περσινή ομάδα».