Βαθμολογία

«Κατά 99% έχει συμπληρωθεί το ρόστερ»

Για τα μεταγραφικά του ΑΟ Καβάλας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός του ΑΟΚ, με δηλώσεις στους 93,7 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίπτωση της απόκτησης του Κασμερίδη. Αναλυτικά:

«Κατά 99% έχει συμπληρωθεί το ρόστερ. Κρατούσαμε μια θέση ενός κεντρικού αμυντικού μετά τη φυγή του Αλιατίδη. Εξετάσαμε πολλές περιπτώσεις έτσι ώστε να είμαστε προσεκτικοί. Εχει προκύψει η περίπτωση ο Κασμερίδης και εδώ θέλω να πω για τη συνεργασία που έχουμε με τη Δόξα Δράμας. Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ των ομάδων, αυτό το θέλουμε όλοι στον ΑΟΚ.

Θέλουμε να υπάρχουν σχέσεις, να υπάρχουν φιλίες, να υπάρχουν συνεργασίες. Υπάρχει μια καλή διάθεση του μεγαλομετόχου της Δόξας του κ. Μπύρου προς την ομάδα μας αφού είναι και κάτοικος Καβάλας τα τελευταία χρόνια. Μας προτάθηκε να δούμε την περίπτωση Κασμερίδη, την κοιτάζουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε θετικά.

Το ρόστερ ολοκληρώνεται εκτός αν βρεθεί κάτι το πολύ αξιόλογο και μέσα στα πλαίσια τα οικονομικά τα δικά μας. Εχουμε το φιλικό του Σαββάτου με τη Δόξα Δράμας και την Κυριακή το Κύπελλο με τις Ελπίδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας»