Βαθμολογία

Στα χέρια του Μπούση μετοχές του ΟΦΗ

Αλλάζει σελίδα ο ΟΦΗ. Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μπούσης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς, μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη, τρέχουν τις διαδικασίες.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (5/9), δύο βασικοί μέτοχοι, οι Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και από άλλους μετόχους που έχουν συμφωνήσει με την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή.

Ο ομογενής επιχειρηματίας κατοικεί στο Σικάγο και είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων Cermak Fresh Market, με την οικογένειά του να είναι γνωστή στην ομογένεια για το φιλανθρωπικό της έργο.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Μετά από συνάντηση που είχαν οι βασικοί μετόχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης, με τον Γιώργο Σαμαρά, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, ο οποίος θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας μας.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπογράψουν την παραχώρηση των μετοχών τους και άλλοι μέτοχοι που έχουν συμφωνήσει με την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή. Πάνω σε αυτό, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».