Βαθμολογία

Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος την Τρίτη (4/9) πάτησε παρκέ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και την ίδια μέρα ανακοίνωσε τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις.

Ο λόγος για τους Αμερικανούς Μπέρι, Σκιν, Μπριτ, τον Έλληνα νεαρό Νίκο Καμαριανό, ενώ γνωστοποίησε και επίσημα την ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Δίπλαρο.

Πλέον οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν το... χτίσιμο τους εν όψει της νέας σεζόν και τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις παικτών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την υλοποίηση των συμφωνιών και των των συμβολαίων που έχουν υπογραφτεί με τους Αμερικάνους παίκτες Devion Berry, Jamie Skeen και Nate Britt. Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ απέστειλε αεροπορικά εισιτήρια στους τρείς παίκτες και η άφιξη τους στην Ελλάδα, έχει προγραμματισθεί να γίνει σταδιακά, μέχρι το τέλος της τρεχούσης εβδομάδας.

Σε ισχύ τίθεται και το συμβόλαιο του Νίκου Καμαριανού. Παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Δίπλαρος στην περίοδο 2018-2019, με την υπογραφή νέου, μονοετούς συμβολαίου. Άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Κρίς Χουγκάζ, θα είναι ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας».