Βαθμολογία

Δυνατό «τεστ» με Λαμία για Απόλλωνα Λάρισας

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας, που το Σάββατο (8/9) θα υποδεχθεί την Λαμία. Ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι, θα έχει έτσι την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου την Τρίτη (4/9) αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού αγώνα με την Λαμία, το Σάββατο (08/09, 18.00) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Θα είναι ένα ενδιαφέρον τεστ για τον τεχνικό μας, κ. Marcello Troizi, όπου θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητες των παικτών του, απέναντι σε μια ομάδα Super League.

Ταυτόχρονα στο παιχνίδι με την Λαμία, θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, από τα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Οι τιμές είναι:

SIMPLE: 120 ευρώ

VIP: 150 ευρώ

- Η τιμή του εισιτηρίου ημέρας για το φιλικό παιχνίδι με την Λαμία, ορίσθηκε στα 10 ευρώ, και από τις δύο Θύρες (1 & 2) »

Ενημέρωση για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (8/9) εξέδωσε και η ΠΑΕ Λαμία: «Φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου 8/9 στις 18:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας».