Βαθμολογία

«Ίδιο το γήπεδο και για τις δύο ομάδες»

Την ικανοποίησή του για την απόδοση του ΑΟ Σελλάνων στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου εξέφρασε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου. Ο τεχνικός του ΑΟΣ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εμείς επανήλθαμε κατά κάποιον τρόπο στον αρχικό μας προγραμματισμό, μετά από την παρένθεση του κυπέλλου Ελλάδος, παίζοντας ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου. Η ομάδα μας δεν ξεχωρίζει φιλικά και επίσημα. Παίζει σε όλα για να κερδίσει. Και στο οικογενειακό δίτερμα θέλω από τους παίχτες μου να παίζουν για να κερδίζουν. 

Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη σοβαρότητα που έδειξαν για άλλη μια φορά, αλλά και από το ότι κράτησαν αναλλοίωτο το βασικό χαρακτηριστικό μας που είναι η ομοιογένεια».

Για την αντίπαλό τους, Νίκη Βόλου, δήλωσε:

«Νομίζω πως απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Νίκη η οποία είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει, τα πήγαμε αρκετά καλά, χτίζοντας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οργανωμένες επιθέσεις, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα αλλά και δημιουργώντας στο τελευταίο τέταρτο τις προϋποθέσεις να πετύχουμε και άλλα τέρματα, εκμεταλλευόμενοι τις αντεπιθέσεις στους χώρους που άφησε η Νίκη. Εγώ θεωρώ πως στα φιλικά παιχνίδια πρέπει να παίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές ούτως ώστε, όποτε τους χρειαστεί η ομάδα να έχουν στα πόδια τους λεπτά συμμετοχής για να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Τέλος, σε ερώτηση για κάποιους προβληματισμούς των ανθρώπων της Νίκης Βόλου σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου των Καμινάδων όπου έγινε το φιλικό, ήταν ευθύς, σημειώνοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γηπέδων σε αυτό το επίπεδο είναι ανάλογης ποιότητας.

«Θεωρώ πως το γήπεδο ήταν το ίδιο και για τις δύο ομάδες και απ’ό,τι έχει δείξει η πράξη, το 90% των γηπέδων της κατηγορίας είναι παρόμοια. Το να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα δεν προάγει το άθλημα και σίγουρα δε συμφέρει κανέναν.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Νίκης Βόλου και να της ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και να πετύχει τους στόχους της».

karditsasportiva.gr