Βαθμολογία

Αιχμηρή απάντηση Τεννέ

Θέμα Μπάμπη Τεννέ δεν υπάρχει στη Λαμία… Και προς επιβεβαίωση της ακλόνητης θέσης του στον πάγκο των Φθιωτών ήρθε και η τοποθέτηση του ίδιου. Ο έμπειρος προπονητής με γραπτή δήλωσή του την Τρίτη (4/9) «απάντησε» σε τοπικά δημοσιεύματα, που ανέπτυξαν την παραφιλολογία περί τάχα απομάκρυνσης του από την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων».

Ο Τεννές, που παραδέχεται το αυτονόητο, ότι δηλαδή τα δεδομένα είναι δύσκολα ειδικά τη φετινή μεταβατική σεζόν με τη μείωση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ξεκαθαρίζει ότι πιστεύει ακράδαντα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές της ως προς την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, η δήλωση Τεννέ είναι η ακόλουθη: «Κάποιοι αθλητικοί… δημοσιογραφάρες κάποιων τοπικών Μέσων, που μέχρι πρότινος είχαν παραστάσεις μόνο από αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, ‘‘διέγνωσαν’’ την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ότι η ομάδα έχει πρόβλημα προπονητή, όταν είμαι τρία χρόνια στη Λαμία και η ομάδα έχει μόνο επιτυχίες.

Δεν ξέρω τα κίνητρα τους και ούτε με ενδιαφέρουν… Εμένα μου αρκεί ο σεβασμός και το χειροκρότημα των απλών φιλάθλων. Τα πράγματα είναι δύσκολα, πάντα ήταν δύσκολα και πέρσι και πρόπερσι και στα 25 χρόνια, που είμαι προπονητής. Πιστεύω στην ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα μας δικαιώσει».