Βαθμολογία

«Με την ΑΕΚ θα τα δώσουμε όλα»

Για το σπουδαίο φιλικό που ακολουθεί μίλησε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς. «Πρώτη» για Ρούνεϊ-Κέζο. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους των Τρικάλων, αφού τόνισε ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα:

«Είναι ένα φιλικό παιχνίδι σπουδαίο. Το κίνητρο υπάρχει και για το λόγο αυτό θα τα δώσουμε όλα. Έτσι είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να βρεθούν στο στάδιο. Άλλωστε από τέτοιο φιλικό ο ΑΟΤ μόνο κέρδος μπορεί να έχει».

Παράλληλα, όσον αφορά το τελευταίο φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας ο προπονητής του ΑΟΤ δεν έκρυψε την ικανοποίηση από την προσπάθεια και την βελτίωση, αν και θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν.

Πρώτη προπόνηση για Ρούνεϊ και Κέζο

Στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (3/9) για τον ΑΟ Τρίκαλα. Σ’ αυτή έλαβαν μέρος για πρώτη φορά οι δυο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Ρούνεϊ και Φώτης Κέζος.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς προετοιμάζει τους παίκτες του για το σπουδαίο φιλικό της Παρασκευής (7/9), όπου στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων στις 7.30 μ.μ. θα φιλοξενηθεί η περυσινή πρωταθλήτρια και ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ ΑΕΚ.

Τέλος, η διοίκηση τονίζει προς τους φιλάθλους ότι θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους, ώστε να γλιτώσουν την κοσμοσυρροή της τελευταίας στιγμής.