Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μαλάι ο ΑΟ Τρίκαλα

Την ήδη γνωστή εδώ και μέρες απόκτηση του νεαρού μέσου με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα. Στον ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Μαλάι. Η μετακίνηση του νεαρού μέσου είχε γνωστοποιηθεί πριν από αρκετές ημέρες από την προηγούμενη ομάδα του τον Παλληνιακό, και τη Δευτέρα (3/9) ήρθε η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης και από πλευράς Τρικάλων.

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαλάι. Ο 19χρόνος μέσος υπέγραψε στην ΑΕΚ και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν δανεικός στον ΑΟ Τρίκαλα. Τον καλωσορίζουμε την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Τρικάλων.

Ειδικές τιμές στο φιλικό με ΑΕΚ για τους κατόχους διαρκείας

Την ίδια στιγμή, στα Τρίκαλα κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου φιλικού της Παρασκευής (7/9) κόντρα στην ΑΕΚ. Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί προς πώληση, ενώ ειδική τιμή ορίστηκε για τους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι έχουν προθεσμία να επωφεληθούν της μειωμένης τιμής ως την Τρίτη (4/9). Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Παρασκευή 31 Αυγούστου είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για το φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα με την περυσινή πρωταθλήτρια και ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ ΑΕΚ. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ.

Τα εισιτήρια οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από αύριο 10 πμ.μ ως 2 μ.μ και από 6 μ.μ. ως 10 μ.μ από το σημείο πώλησης στο πεζόδρομο της Ασκληπιού και από τα γραφεία της ΠΑΕ εντός του δημοτικού σταδίου Τρικάλων από τις 9 π.μ έως 5 μ.μ. . Να θυμίσουμε ότι για τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται έκπτωση θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να λάβουν τα εισιτήρια τους μέχρι αύριο Τρίτη 4/9. Συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1 : 10€, για τους κατόχους διαρκείας 7 €

Θύρα 4 : 15€, για τους κατόχους διαρκείας 10 €

VIP : 30€, για τους κατόχους διαρκείας 20 €

Η έκπτωση ισχύει για όσους προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας μέχρι την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2431302822.