Βαθμολογία

Πετράκης: «Να γίνουμε πιο δυνατοί»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε πολύ κακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Πετράκης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού τονίζοντας πως πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, ρυθμό και οργάνωση. Παράλληλα, ο τεχνικός των Ηπειρωτών στάθηκε και στα εύκολα γκολ που δέχθηκαν. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχήν ήθελα να πω ότι παίζαμε με ομάδα διαφορετικού επιπέδου και με μεγάλη ποιότητα. Εάν προσθέσουμε και τον ρυθμό που έχει ο Ολυμπιακός από την Ευρώπη και την οργάνωσή του. Όταν τρως πέντε γκολ δεν πρέπει να μιλάς και να λες πολλά. Μέχρι το 1-0 και μετά το 2-0 είχαμε καλή αμυντική εικόνα. Μετά τρώμε και δύο γκολ στο τέλος που χαλάει όλη την εικόνα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όλα είναι στην δουλειά μας. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά».

Για το βαρύ σκορ: «Το βασικό είναι πως παίζαμε με πολύ καλή ομάδα. Είναι διαφορετικού επιπέδου από εμάς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει στο 3-0 αλλά δεχθήκαμε το 5-0. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν ακυρώνει πως έγινε μία σπουδαία προσπάθεια. Θέλαμε πιο καλή επιθετική εικόνα και τόλμη».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του: «Νομίζω τα πράγματα στο τέλος έρχονται σε ισορροπία. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Δεν γυρίζει πίσω. Έχουμε πέντε εκτός έδρας ματς στα πρώτα έξι. Να γίνουμε πιο δυνατοί και θα πάρουμε τα αποτελέσματα στην συνέχεια από την αξία που έχουμε».

Για την απόκτηση του Ευαγγέλου και τα μεταγραφικά: «Όσον αφορά στην πρώτη ερώτηση γιατί δεν παίρναμε τώρα τον παίκτη πότε θα γινόταν αυτό; Ή θα παίρναμε παίκτη ή όχι. Για την δεύτερη ερώτηση προσπαθούμε να πάρουμε παίκτη στην επίθεση για να αντικαταστήσουμε τον Κόντε. Κοιτάμε για ελεύθερους. Καλή χρονιά να έχουμε».