Βαθμολογία

Ανιγκό: «Σε λιγότερο από ένα μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0. Ο Ζοσέ Ανιγκό σημείωσε πως στο πρώτο ημίχρονο οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει δύο γκολ, ωστόσο σημείωσε πως «όταν δεν σκοράρεις κόντρα σε τέτοιες έμπειρες ομάδες το πληρώνεις». Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του θα βελτιώνεται συνεχώς. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ιστορικού:

Για το παιχνίδι: «Όλη την εβδομάδα είχαμε δει σε βίντεο τον ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε πάνω στον τομέα να εκμεταλλευτούμε τα κενά της άμυνας τους. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, θα μπορούσε να είναι το σκορ και 2-0. Όταν όμως δεν σκοράρεις κόντρα σε τέτοιες έμπειρες ομάδες το πληρώνεις. Στεναχωριέμαι για τους παίκτες περισσότερο, που έκαναν ένα καλό παιχνίδι και δεν κατάφερα να πάρουν κάτι από το ματς».

Για την καλή εικόνα της ομάδας: «Ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Τακτικά ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Αλλάζει επίπεδο η ομάδα σε κάθε αγώνα, μπορούσαμε να έχουμε πάρει τον έναν βαθμό στο σημερινό ματς».

Για τα παράπονα του ΠΑΟΚ για το γκολ που ακυρώθηκε: «Ποτέ δεν μιλάω για τον διαιτητή. Δεν έχω άποψη για την φάση του γκολ. Δεν είναι μόνο μία φάση που έκρινε τον αγώνα, αντίστοιχα και εμείς μπορούμε να βρούμε φάσεις κατά εμάς. Ο κ. Λουτσέσκου αν δει καλά το παιχνίδι θα καταλάβει πως δεν ήταν το ματς για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ».

Για τα δύσκολα ματς της συνέχειας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Πραγματικά είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να τα παίξουμε τα παιχνίδια και το καλό είναι ότι η ομάδα γίνεται όλο και καλύτεροι. Η ομάδα σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι έτοιμη. Όταν θα τελειώσουν τα επόμενα δύο δύσκολα παιχνίδια θα δείτε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Ο Πανιώνιος θα είναι σκληρή ομάδα και θα καταφέρει να κάνει πράγματα».

Για το αν φοβάται μην πέσει ψυχολογικά η ομάδα από την ήττα: «Δεν με ξέρετε καλά γιατί είμαι νέος στην Ελλάδα. Ο χαρακτήρας μου είναι να μην βάζουμε ποτέ κάτω το κεφάλι. Σήμερα χάσαμε, αλλά στο επόμενο παιχνίδι δεν θα είμαστε με κάτω το κεφάλι, ποτέ δεν θα κατεβάσουμε το κεφάλι. Η ομάδα μου δεν θα παίξει με κακή ψυχολογία. Τώρα έχουμε την ΑΕΚ, είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά δύσκολο είναι και για την ΑΕΚ. Κάθε ματς θα ανεβαίνει και επίπεδο η ομάδα, μην ανησυχείτε γι' αυτό».