Βαθμολογία

Σούλης: «Ο Αήττητος θα είναι στην πρώτη πεντάδα...»

Ο Αήττητος έχασε με 3-1 στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό, αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος αυτά που ήθελε να δει τα είδε. Μάλιστα, με δήλωσή του μετά το ματς στην επίσημη σελίδα της ομάδας των Σπάτων στο facebook, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι νεοφώτιστοι στη Β' Εθνική θα αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή σεζόν και θα είναι στην πρώτη πεντάδα.

«Ήταν μόλις το τρίτο φιλικό που παίζουμε, είμαστε 20 μέρες όλοι μαζί. Όταν κερδίσαμε και ήταν όλοι ενθουσιασμένοι, ήταν εύκολο να βγω να πω κάποια πράγματα. Δεν το έκανα γιατί θέλω να έχω... χαμηλά την μπάλα. Βλέπω την ποιότητα που έχουμε και τη δουλειά που γίνεται.

Τώρα που χάσαμε και πιθανόν να υπάρχει απογοήτευση, θα πω ότι έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Όπως νικήσαμε ομάδες που είναι σε καλύτερη θέση από εμάς και πιο έμπειρες, έτσι και σήμερα που χάσαμε η εικόνα μου για την ομάδα μου παραμένει ίδια. Τονίζω πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Δοκιμάσαμε κάποια παιδιά που θέλαμε, όπως θα κάνουμε με Καλλιθέα και Πανιώνιο.

Αυτή η ομάδα θα είναι στην πεντάδα γιατί βλέπω τις δυνατότητες που έχουμε. Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω την προετοιμασία μας με διπλές και μονές προπονήσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», δήλωσε ο τεχνικός του Αήττητου.