Βαθμολογία

Φιλική ήττα για Απόλλων Λάρισας στην Κέρκυρα

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε φιλική ήττα στην Κέρκυρα από την ομώνυμη ομάδα. Τα δύο γκολ σημείωσε ο Γεωργακόπουλος στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πολύ καλή η ομάδα της Λάρισας στο α' ημίχρονο με ευκαιρίες, στην επανάληψη όμως οι πολλές αλλαγές που έγιναν είχαν σαν αποτέλεσμα να επιφέρουν και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων στο 86' και στο 88'.

Στο β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν στην αποστολή. Θετικές οι εντυπώσεις για τεχνική ηγεσία σε γενικές γραμμές από τους παίκτες που υπολογίζει σαν θεωρητικά βασικούς όπως και από κάποια νέα παιδιά

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Βέρτζος, Ιωάννου, Σπίνουλας, Ν. Κρητικός, Βίλα, Κόντος, Νίκιτς (46' Αναστασόπουλος), Αποστολίδης (46' Ζορμπάς), Τουράμ.
Στο 70' του αγώνα πέρασαν οι: Αθανασόπουλος, Παναγιωτίδης, Θεοδωράκης, Βλάχος, Σανδραβέλης, Ινάσιο, Στ. Κρητικός, Μινγκάσος, Γεωργακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Τασιούλης, Λούκας Ράμος, Λουκάο, Μαρκολίνο, Καμπέρης.
Έπαιξαν και οι: Κουτογλίδης, Τουγλής, Κακάμης, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τασιούλης, Γκουντρουμπής.