Βαθμολογία

Κούγιας: «Εμείς δεν προκαλέσαμε κανέναν»

Τοποθέτηση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο του Άρη. Μαγεύτηκα παρά κάποια χυδαία συνθήματα. Αυτός ο Άρης πρέπει να έχει μία άλλη προσέγγιση στο ποδόσφαιρο. Αλίμονο μία ομάδα σαν τον Άρη που είναι στην πεντάδα των ομάδων με τίτλους, να έχει στις τάξεις της στελέχη σαν τον κ. Κολτσίδα που μπέρδεψε τον τρόπο που φερόταν ως ποδοσφαιριστής και τις αλητείες που έκανε, αμέσως μετά το γκολ. Οι χυδαίες εκφράσεις που μας είπε και ο τρόπος που κινήθηκε, δεν τιμά τον Άρη.

Η φιλοξενία γενικότερα ήταν άριστη. Μας ξένισε η έκφραση μίσους του Κολτσίδα. Εμείς προσπαθούμε να απαντάμε μόνο σε προκλήσεις. Φοβάμαι ότι δεν θα κάνει τα ίδια στη Λάρισα. Οι ψευτομαγκιές τελείωσαν. Η επάνοδος του Άρη είναι βήμα προόδου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να μην επαναληφθούν τα λάθη προηγούμενων διοικήσεων. Η Super League έχει ανάγκη τον Άρη. Από εκεί και πέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται τον διαιτητή Τζοβάρα. Είναι ένας από τους τέσσερις που ζήτησε ο Μελισαννίδης μετά τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου.

Εγώ όταν προκαλούμαι, αντιδρώ. Εμείς δεν προκαλέσαμε κανέναν. Ούτε κάναμε καθυστερήσεις. Αν παίξετε με άλλες ομάδες, θα το καταλάβετε. Εγώ έχω μία προσωπική διαδρομή που κοσμεί τον χώρο της δικαιοσύνης. Δυστυχώς η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με φέρνει σε αντιπαραθέσεις με αληταράδες επιπέδου Τζοβάρα και Κολτσίδα. Για τους δημοσιογράφους, ο καθένας πλέον δηλώνει δημοσιογράφος. Αν ρωτούσατε τους δημοσιογράφους με πέντε λέξεις να βγάλουν νόημα, ελάχιστοι θα το κατάφερναν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από τα 14 μου. Γνωρίζω ανθρώπους στον Άρη από τα προηγούμενα χρόνια. Τεράστιες προσωπικότητες».