Βαθμολογία

Ο Αετός Μακρυχωρίου γλέντησε και χόρεψε! (PICS@VIDEO)

Το Σάββατο (1/9) πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του ο Αετός Μακρυχωρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ο ιστορικός Αετός που ετοιμάζεται για νέες πτήσεις «χόρεψε» και γλέντησε αυτή την ωραία βραδιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η πλατεία του Μακρυχωρίου γέμισε από πολλούς ανθρώπους που ήρθαν να τιμήσουν τον χορό της ομάδας. Σύσσωμη η διοίκηση παρευρέθη με το νέο πρόεδρο κ. Κώστα Τουρλακόπουλο, στο πλευρό του ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος κ. Γιώργος Μπιτσαράς καθώς και οι Αχιλλέας Σαϊτης, Γιάννης Πλούτσιας που είναι στην διοίκηση και βοηθούν τα μέγιστα. Επίσης στο όμορφο τραπέζι ήταν το νέο μέλος της διοίκησης ο Αλέξης Τσιτούρας που στηρίζει σημαντικά το σύλλογο.

Το παρόν έδωσε ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Καπετανόπουλος καθώς και οι παίκτες. Από την Δημοτική Αρχή ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Λιούπας, κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Αντιδήμαρχος Μακρυχωρίου κ. Αστέριος Σαϊτης, η πρόεδρος Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μακρυχωρίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, κ. Ιωάννης Βλάγκας, κ. Γιώργος Κυρίτσης, κ. Αθανάσιος Καραναστάσης.

Στο χορό ακόμη βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ιτέας κ. Γιώργος Βλαχοστέργιος. Από την ΕΠΣΛ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης και ο Ταμίας κ. Βαγγέλης Αλατάς.

Το χορό άνοιξαν τα χορευτικά του Μορφωτικού Συλλόγου και στη συνέχεια η ορχήστρα που έπαιξε πολύ ωραία τραγούδια. Τα εδέσματα ήταν πλούσια, το κρασί άφθονο και όλοι που ήταν εκεί το γλέντησαν με την καρδιά τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

Εικόνες από τον χορό του Αετού Μακρυχωρίου

Βίντεο από τον χορό του Αετού Μακρυχωρίου

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://