
Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 33ο λεπτό με πέναλτι ο Πέτρος Μάνταλος.
Το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν είχε πολλές φάσεις με δεδομένο ότι κρίθηκε σε ένα πέναλτι, το οποίο θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, κατέστη ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για τη χρήση του βίντεο ριπλέι όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Πρόκειται για μια φάση στο 32ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος κέρδισε το πέναλτι και ο Παπαδόπουλος, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, το έδωσε μετά από... σκέψη.
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνες (73’ Δουβίκας), Πασαλίδης (46’ Βαλιέντε), Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (65’ Φερνάντες), Καλτσάς, Κυριακόπουλος, Μανιάς.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (65’ Τσόσιτς), Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Μπακασέτας, Μάνταλος (82’ Άλεφ), Πόνσε (65’ Λόπες)