
Την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας. Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι και επισήμως ο Μιχάλης Ηλιάδης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από τους «μαυραετούς» και μαζί με τους Μένκα, Πίτκα θα αποτελέσουν την τριάδα τερματοφυλάκων της Δόξας.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει την προσθήκη του Μιχάλη Ηλιάδη που υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Ο 22χρονος (29/5/96) τερματοφύλακας ξεκίνησε από τους νέους της ομάδας μας και αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Π., Ηρακλή και Σαλερνιτάνα».
Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η Δόξα η επίσημη έναρξη της Κ19 ορίστηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου (18.00) στο γήπεδο των «μαυραετών», ενώ συνεχίζεται η πώληση των καρτών διαρκείας. Ενημερώνεται ότι οι κάρτες VIP -Αριθμημένων κοστίζουν 300 ευρώ και αφορούν περιορισμένο αριθμό θέσεων.