Βαθμολογία

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Με μόνιμο στόχο την ανάδειξη ταλέντων (PICS@VIDEO)

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας μας απασχολεί ευχάριστα τα τελευταία χρόνια. Αριθμεί μια μεγάλη ακαδημία που στόχο έχει εκτός του να αναδεικνύει ταλέντα, να διαμορφώνει και σωστούς και ακεραίους χαρακτήρες παιδιών, που θα αποτελέσουν το νέο αίμα στην κοινωνία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όσο και αν στοίχισε ο περσινός υποβιβασμός της ομάδας, από την Α’ ΕΠΣΛ στην Α1’ ΕΠΣΛ, το σωματείο βλέπει και πάλι μπροστά στο σημαντικό έργο που θέλει και έχει στόχο να επιτελέσει.

Η ομάδα

Η διοίκηση είναι πάντοτε στο πλευρό της ομάδας με πρόεδρο έναν ιδιαίτερα αγαπητό και χαρισματικό άνθρωπο τον κ. Γιώργο Τσίντζο, στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο έμπειρος κόουτς κ. Βαγγέλης Μπρισίμης και όλοι τους κοιτάζουν και τρέχουν την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Έχει κρατηθεί ο βασικός κορμός με νέα παιδιά ιδιαίτερα ταλαντούχα και έμπειρους παίκτες, όμως όπως μας είπε ο προπονητής επίκεινται και άλλες σπουδαίες μεταγραφές. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κώστας Πράπας μεταγράφηκε στην ΑΕΛ Κ20 και αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο του νομού μας.

Πέραν όμως των καλών αθλητών, η Αστραπή την σημερινή ημέρα χαίρεται διπλά αφού βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων και παίκτες της κατάφεραν να πετύχουν σε σπουδαίες σχολές σε Πανεπιστήμια, τα παιδιά αυτά είναι οι: Κων/νος Σκάρλος (Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών στη σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών), Δημήτρης Πουρνάρας (Αρχιτεκτονική σχολή Χανίων) και Τάσος Γερακίνης (Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων στο Πανεπιστήμιο Βόλου).

Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια από όλους μας και φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση αφού κατάφεραν να συνδυάσουν το διάβασμα με τον αθλητισμό με περίσσια επιτυχία.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο athleticlarissa…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ (Προπονητής)

">http://

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΛΩΡΟΣ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΛΙΔΗΣ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΟΜΠΑΣ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΛΟΣ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση μέσα από το athleticlarissa…

Πλάνα από την προπόνηση μέσα από το athleticlarissa…

">http://

">http://

">http://