Βαθμολογία

Φεύγει από τον Πανιώνιο ο Σκουρτόπουλος

Ανακατατάξεις φέρνει η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος στο επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την Τρίτη (28/8) ότι αποχωρεί, αφού, όπως λέει, έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα.

Στον πάγκο του «Ιστορικού» αναμένεται να καθίσει πλέον ο Φώτης Τακιανός. Αναλυτικά η δήλωση του Σκουρτόπουλου: «Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».