Βαθμολογία

Νέος ιδιοκτήτης στο μπάσκετ του Πανιωνίου

Aλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, καθώς την τύχη των «κυανέρυθρων» ανέλαβε το επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Το ντιλ με τον Σταύρο Αλευρογιάννη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας (27/8) και, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «το όραμα και τα πλάνα των νέων επενδυτών δίνουν ασφαλείς εγγυήσεις για το μέλλον της ομάδας».

Αναλυτικά: «Ο μεγαλομέτοχος και τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνουν ότι στέφθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί ο κος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Το όραμα και τα πλάνα των νέων επενδυτών δίνουν ασφαλείς εγγυήσεις για το μέλλον της ομάδας, στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχή αγωνιστική πορεία.

Ο κος Χριστοδουλόπουλος εκπροσωπώντας ένα ισχυρό επενδυτικό σχήμα, δηλώνει από την πλευρά του ικανοποιημένος που οι διαπραγματεύσεις με συνεργασία και διαφάνεια ολοκληρώθηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ευχαριστεί την απελθούσα διοίκηση και τους μεγαλομετόχους που παραδίδουν χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα μια ομάδα καθαρή και υπόσχεται στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ότι θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις για την στελέχωση της ομάδας ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».