Βαθμολογία

Ηρακλής Χάλκης: Ξύπνησε ο «κοιμώμενος γίγαντας»! (PICS@VIDEO)

Η ιστορία του Ηρακλή Χάλκης ξεκινάει 65 χρόνια πριν, αφού το έτος ίδρυσης της ομάδας είναι το 1954. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ιστορικός Ηρακλής αγωνίστηκε για 25 περίπου χρόνια στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα έχει μεγάλη κληρονομία έπαθλα και τρόπαια τα οποία φυλάσσονται στην Κοινότητα του χωριού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το «καμάρι» της Χάλκης όπως αποτυπώνει στο βιβλίο που εκδόθηκε το 2007, ο δάσκαλος κ. Στυλιανός Τσιλιάκος αναφέρει πραγματικά όλη την ιστορία του συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια απείχε από τα αθλητικά δρώμενα, η ομάδα είχε κρατήσει μόνο τις ακαδημίες της και σήμερα παρουσιάζεται πάλι ξεκινώντας από την Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα

Η διοίκηση

Η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιόλογη αφού έχει πίσω της μια μεγάλη ιστορία, πολλά άτομα βρέθηκαν να είναι στην διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Άγγελο Μήτση και αντιπρόεδρο τον κ. Χρήστο Πρίφτη. Τεχνικός ανέλαβε ο έμπειρος κόουτς κ. Ηλίας Αράπης.

Την Δευτέρα (27/8) έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις της Χάλκης και πραγματικά ήταν όλοι εκεί. Το ρόστερ των παικτών αριθμεί 32 παίκτες, όλοι τους με όρεξη και μεράκι έκαναν την προπόνηση και στο τέλος με το φως των προβολέων. Κυρίως η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά, όμως υπάρχουν και έμπειροι παίκτες που πλαισιώνουν και το μεταγραφικό παζάρι ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο athleticlarissa…

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΤΣΗ (Πρόεδρος)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ (Αντιπρόεδρος)

">http://

ΗΛΙΑΣ ΑΡΑΠΗΣ (Προπονητής)

">http://

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ (Ποδοσφαιριστής)

«Μία νέα αρχή γίνεται για την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Χάλκης, κυρίως με μικρά παιδιά που μέσα από την δουλειά την επιμονή και την υπομονή θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Εγώ αγωνίστηκα στην ομάδα για 23 χρόνια, θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και όλοι μαζί ευελπιστούμε να χτίσουμε κάτι καλό έτσι ώστε να μείνει».

ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, η ομάδα γεννιέται πάλι από την αρχή, κυρίως με νέα παιδιά αλλά υπάρχουν και έμπειροι, όλοι μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Ηλία Αράπη που θεωρώ πως θα μπορέσει να μας διδάξει αυτό που θα μας κάνει να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο».

ΑΡΗΣ ΜΟΥΤΣΟ (Ποδοσφαιριστής)

«Αγωνιζόμουν πέρυσι στις Ακαδημίες του Ηρακλή Λάρισας, ήρθα στην αντρική ομάδα του Ηρακλή Χάλκης γιατί και εδώ είναι νέα παιδιά για να πάρω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως θα προσπαθήσουμε όλοι να οργανωθούμε, με τις προπονήσεις να δεθούμε ακόμη περισσότερο και να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα».

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής)

Πιστεύω πως ο Ηρακλής Χάλκης θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστική αφού έχει πολλά παιδιά από το χωριό και μεταξύ τους έχουν χημεία. Όλα αυτά με πολύ δουλειά και με τη βοήθεια των έμπειρων παικτών θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε να πάμε την ομάδα ψηλά».

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας μέσα από το athleticlarissa…