Βαθμολογία

«Χόρεψε» και το γλέντησε με την καρδιά του το Καλοχώρι (PICS@VIDEO)

Την Παρασκευή (24/8) στο φιλόξενο Καλοχώρι πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ομάδας με την συνδιοργάνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Καλοχωρίου καθώς και του Μορφωτικού Συλλόγου Γλαύκης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξιόλογη η προσπάθεια από τους συλλόγους που τόσα χρόνια μόνο ομορφιά και χάρη έχουν να αναδείξουν. Τα χορευτικά συγκροτήματα είχαν τον πρώτο λόγο στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε την πλατεία.

Όμως και η ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από όλο αυτό το γλέντι. Στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Σαμπάνης που βράβευσε τον κ. Αθανάσιο Τσιμπούκη για την πολυετή προσφορά του ως παράγοντας στην ομάδα.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα στην ομάδα και υποσχέθηκε πως θα φροντίσει πάντοτε η Αναγέννηση Καλοχωρίου να έχει ουσιαστικό λόγο στα αθλητικά δρόμενα.

Εκεί βρέθηκε από την δημοτικό αρχή ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος που δήλωσε πως θα είναι αρωγός στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Στο γλέντι βρισκόταν η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής κ. Γιάννης Τσαλάγκας καθώς και όλοι οι παίκτες. Τα τραγούδια και οι χοροί είχαν το στοιχείο του τόπου τους, η ορχήστρα ήταν πολύ καλή. Πλούσια τα εδέσματα και το κρασί έρεαν όλο το βράδυ και όλοι το χάρηκαν και το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εικόνες από τον χορό μέσα από το athleticlarissa

Πλάνα από το γλέντι μέσα από το athleticlarissa

">http://

">http://

">http://

">http://